033-430 15 20

Matchen hittades inte

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på :

Skräddarsydda resor Skräddarsydda resor

Skräddarsy din fotbollsresa helt efter egna önskemål

I våran bokningsprocess kan ni själva välja biljetter, hotell och flyg helt efter egna önskemål.

Vi erbjuder alltid olika typer av matchbiljetter. Ni har möjligheten att uppgradera er biljett, för en tilläggskostnad, om så önskas. Ni väljer därför helt själva välja var på arenan ni vill sitta!
Vi erbjuder också en mängd olika hotellalternativ. Ni kan sortera efter läge, standard eller pris, beroende på vad som är viktigast för dig. En del önskar bättre standard och ett mer centralt läge medans andra önskar ett så billigt alternativ som möjligt.
Ni väljer också vart ifrån ni vill flyga, vilka flygtider ni önskar samt vilket flygbolag ni vill resa med. Vi erbjuder alternativ med både direktflyg och mellanlandning. Välj just den flygresan som passar ert sällskap!

Avbeställningskydd Avbeställningskydd

Vi erbjuder avbeställningskyddsförsäkring

Vi erbjuder komplett avbeställningskyddsförsäkring via Solid AB. Maila oss för mer information angående priser och ev bokning av detta.

Försäkringen gäller vid:
Sjukdom, olycksfall eller dödsfall
Uppsägning av arbete
Väsentlig skada i ditt hem
Om ditt ressällskap inte kan resa

Konkurrenskraftiga priser Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar alltid efter att ha marknadens lägsta priser.

Vi ser till att ni får prisvärda fotbollsresor till Europas hetaste matcher. Se vad vi erbjuder här!

Bästa omdöme Bästa omdöme

Läs om vad våra tidigare resenärer tyckte om deras fotbollsresa med oss!

Alltid velat göra en fotbollsresa och se ditt favoritlag? Vi förstår att det kan vara en “once in a lifetime” och vi vill självklart inte göra någon besviken.
Därför lägger vi stor vikt att göra din vistelse på plats så bra som möjligt!

Läs våra omdömen här och se vad andra resenärer tyckte om oss.

Kammarkollegiet Kammarkollegiet

 Fotbollsresoronline har ställt säkerhet hos kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantilagen skyddar resenärer som köpt en paketresa. Resegarantin innebär att de företag som arrangerar och säljer paketresor måste ställa säkerhet hos Kammarkollegiet. Om researrangören av någon anledning inte kan genomföra resan, t.ex. vid en konkurs, så används denna säkerhet till att ge ersättning åt drabbade resenärer. Resenärerna ansöker om ersättning hos Resegarantinämnden. Före köp av en paketresa kan du kontrollera hos Kammarkollegiet att researrangören ställt säkerhet enligt resegarantilagen.

24-timmars service 24-timmars service

Vi erbjuder alltid möjligheten att nå oss under er resa

När man reser på fotbollsresa kan det hända att saker går snett. Vi är därför tillgängliga dygnet runt på telefon för att alltid erbjuda bästa möjliga service under er fotbollsresa. Ni kan därför känna trygga att resa iväg och veta att ni alltid når oss om ni har frågor kring ert flyg, hotell eller fotbollsbiljetter.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport