033-430 15 20

Fotbollsresor_Premier_League2Premier League

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Premier League

Fotbollsresor Premier League

Att åka på fotbollsresa till Premier League är alltid en fantastisk upplevelse! Premier League är en av de mest spektakulära fotbollsligorna i världen. Det som många nämner är unikt med Premier League är att alla lag slår varandra, det vill säga även de sämre lagen kan vinna mot toppklubbarna. Därför spelar det ingen roll vilken match man väljer att se, alla matcher är otroligt underhållande!
I Premier League spelar några av världens rikaste och bästa klubbar, det gör också att ligan kryllar av världsstjärnor. Här har vi Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham och Liverpool bland annat. Missa inte chansen att se dessa stjärnor och storklubbar mötas på några av de mest ikoniska fotbollsarenorna i världen Old Trafford, Stamford Bridge, Emirates Stadium, White Hart Lane, Anfield med mera!

Att åka på fotbollsresa till England och Premier League är också så mycket mer än bara fotboll. Här får du den fantastiska engelska pubkulturen, som märks framför allt på matchdagen, då de flesta fans samlas på pubar i närheten av arenorna och laddar upp inför match. Här kan du, tillsammans med de mest inbitna lokala fansen, sjunga och dricka pint i fantastiskt trevlig miljö!

I våra fotbollsresor till Premier League erbjuder vi möjligheten att själv skräddarsy sin fotbollsresa. Man kan själv välja antal resdagar, vilket hotell man vill bo på, vart man vill sitta på arenan samt vilket flyg man skall resa med. Premier League är den mest populära ligan i Europa och tusentals svenska supportrar per år reser västerut för att uppleva den engleska fotbollen. Nästan samtliga Premier Leaguematcher blir slutsålda och det är därför viktigt att boka sin fotbollsresa i god tid för att säkra sin plats!

Boka din fotbollsresa till Premier League tryggt och enkelt med oss och upplev fotboll av högsta klass!