033-430 15 20

Om Fotbollsresoronline

Fotbollsresoronline kan ni boka er fotbollsresa online i tre enkla steg, inkluderat flygresa, hotell och biljett till vald fotbollsmatch, allt till fördelaktigt pris.
Via hemsidan kan ni på ett väldigt enkelt sätt boka er oförglömliga fotbollsresa till någon av de många toppklubbarna i Europa. Välj match, plats på arenan, flyg och hotell och betala säkert med kreditkort.

Varje år reser tusentals fotbollsfans genom oss på till storlag som FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal FC, Liverpool FC och Bayern München. Vi har över 15 års erfarenhet av att arrangera fotbollsresor och är en av branschens mest kompletta resebyrå för fotbollsresor!

Om företaget

Fotbollsresoronline är en del av Eurotravel Sports AB och har med vår holländska partner Voetbalreizenonline.com över 15 års erfarenhet av att organisera fotbollsresor. Vi har varit i branschen sedan år 1999 och är en av branschens mest kompletta resebyrå för fotbollsresor och företagskonferenser. Fotbollsresoronline skapades år 2013 och är unika i att erbjuda kompletta fotbollsresor inkl flyg, hotell och biljett online.

Kontakt

Fotbollsresoronline specialiserar sig på kompletta fotbollsresor på den svenska marknaden.
Magnus Karlsson, VD för Fotbollsresoronline & Eurotravel Sports säger följande:
”Via Fotbollsresoronline kan vi direkt tillgodose kundens behov där ni själva sätter ihop ert eget fotbollsresepaket helt utifrån era egna önskemål. Vi vill erbjuda lägsta pris till varje kund och varje bokning och ju tidigare ni väljer vilken match ni vill se, ju billigare blir ert paket” – Magnus Karlsson

Kontakta oss gärna vid frågor!
Via telefon 033 – 4301520 eller via mail info@fotbollsresoronline.se
Vi hjälper dig gärna!

Fotbollsresoronline
Del av Eurotravel Sports AB
Gamla Landsvägen 10
518 31 Sandared
T: 033 – 4301520
E: info@fotbollsresoronline.se

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport