033-430 15 20

Hur får vi våra matchbiljetter?

Vi lägger stor vikt vid att alla biljetter levereras på ett säkert och smidigt sätt. Vi jobbar med både auktoriserade återförsäljare samt direkt med klubbarna vilket göra att leveransen av biljetter kan ske på olika sätt.

1) Hotellleverans. I de flesta fall levereras matchbiljetterna till hotellet dagen innan match. Om du som resenär inte fått biljetterna levererade 10.00 matchdagen måste du ringa till oss på Fotbollsresoronline på vårt journummer 033-258850. Vi ansvarar inte för biljetter som inte levererats om resenären inte ringt till oss och påtalat detta!

2) Etickets. Ni kan också få era matchbiljetter utskickade på email ca 1 vecka innan matchstart. Ni skriver då själva ut era matchbiljetter och tar med er på resan.

3) Uthämtning på arenan. I vissa fall får ni hämta ut era matchbiljetter på biljettkontoret vid arenan. Ni får då en biljettvoucher skickade till er i god tid inför resan.

4) Per post. Det händer även att vi skickar ut era biljetter per post till er. Vi meddelar er då i god tid och biljetterna följer med rekommenderat brev på posten till angiven adress.

Matchbiljettsleveransen varierar beroende på lag,leverantör & matchbiljettstyp. Ni kommer i era resehandlingar få tydlig information hur just ni får era matchbiljetter.

Ni kan alltid känna er säkra att era biljetter levereras i god tid inför match!

Vad händer om min match flyttas?

Matchdagen och matchtiden kan ändras med kort varsel. Det åligger resenären att kontrollera eventuell ändring av speldag och speltid, men självklart hjälper vi även till och meddelar er i god tid matchtid. Era matchbiljetter gäller till köpt evenemang oavsett speltid eller speldatum.

Det händer dock att matcherna flyttas utanför era planerade resdatum. Fotbollsresoronline är inte ansvariga för evenemang som blir flyttade, avbrutna eller inställda. Vid matchändring som medför att matchen spelas utanför bokad flygtid gäller följande:
1) I första hand erbjuder Fotbollsresoronline biljett till annan match under restiden.
2) Om resenären hellre vill boka om flyg och hotell för att kunna se den ursprungliga matchen hjälper Fotbollsresoronline till med ombokning till bästa möjliga pris för resenären.

Fotbollsresoronline har ett samarbete med Solid AB. Fotbollsresoronline via erbjuder försäkringar mot matchflytt via Solid AB. Läs mer om denna försäkring nedan

Matchflyttsförsäkring

Fotbollsresoronline erbjuder via Solid AB ett bokningsbart avbeställningsskydd mot matchflyttar.

AVBESTÄLLNINGSKYDD EXTRA
*När gäller avbeställningskyddet?
Avbeställningsskyddet gäller vid köp av privata researrangemang och tjänsteresor som bokas genom ett reseföretag, för resor upp till 40 000 kr per person.

*Bokat event blir inställt eller flyttat

Om ett förbokat event, t ex en fotbollsmatch, teaterföreställning eller musikal, blir inställt eller flyttat till tid utanför bokad flygtid och inte går att ersätta med biljett till likvärdigt event. Ersättning utgår med upp till 2 000 kr.

*I avbeställningskyddet ingår även
Du får pengarna tillbaka om du inte kan resa på grund av:
Akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall
Avbeställningsskyddet gäller om du måste avbeställaresan på grund av att du, din medresenär eller nära anhörigråkar ut för en akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall.
Uppsägning av arbete
Avbeställningsskyddet gäller om du blir oväntat uppsagd från ditt arbete omedelbart före avresan.
Väsentlig skada i ditt hem
Avbeställningsskyddet gäller om din permanenta bostad i Norden skadas väsentligt på grund av vattenskada, blixtnedslag, brand eller liknande.

Uppträdande under pågående fotbollsmatch

Fotbollsresoronline har inget återbetalningsansvar om gäster blir avvisad från arenan på grund av exempelvis dåligt uppträdande eller att någon iklädd fel matchdräkt försöker komma in på fel läktare. Vi rekommenderar att inte bära matchtröja eller halsdukar på arenan. Det är resenärens ansvar att sätta sig in i de lagar/regler som gäller på det aktuella evenemanget.

Till de flesta matcher kan vi endast garantera att sittplatsbiljetterna fördelas parvis.

Bokade biljetter till fotbollsmatcher är ej återbetalningsbara.

Var på arenan kommer jag att sitta?

Under bokningsprocessen kan ni välja sektion på var ni vill sitta på arenan. Vi erbjuder matchbiljetter i den billigaste kategorin i utgångspriset och så kan ni sedan uppgradera om ni vill ha bättre platser. Vi kan dock inte specificera matchbiljetterna mer än kategori (nedre kortsida, övre långsida etc). Har ni ytterligare frågor kring biljetterna kan ni alltid ringa oss på 033-430 15 20.

NÄR VET MAN ATT MATCHENS SPELDATUM ÄR SPIKAT?

När matchen spikas skiljer sig från liga till liga. När spelschemat släpps i början av säsongen läggs matcherna varje omgång på samma speltid och dag. Ungefär 4 veckor innan matchstart bekräftas omgången och vissa matcher kan komma att flyttas. Matcherna spelas nästan uteslutande lördag eller söndag. Det händer dock att ett fåtal matcher kan flyttas till måndag eller fredag. Varför matcherna flyttas beror bland annat på de stora TV bolagen som vill visa så många matcher som möjligt för kunderna!

På grund av att matcher kan flyttas mellan lördag och söndag, är det inte möjligt att boka färre än 3 nätter på de matcher som inte är bekräftade.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport