033-430 15 20

Integritet och säkerhet

Fotbollsresoronline lägger största vikt att våra kunder ska ha förtroende för vårt företag. Vi behandlar era personuppgifter med stor omsorg. Vi respekterar er integritet, behandlar era uppgifter konfidentiellt och ger inte era uppgifter till andra. Vår säkerhetspolicy informerar er vad som händer med de personuppgifter du ger oss (via vår hemsida). Fotbollsresoronline tillåter aldrig en tredje part att använda dina personliga uppgifter i marknads- eller kommunikationssyfte.

Fotbollsresoronline för register över de personuppgifter du lämnat i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. När du bokat en resa lämnas nödvändiga uppgifter till våra samarbetspartners, som flygbolag, hotell och övriga samarbetspartners. Vi använder även uppgifterna i registret för att kunna ge information, erbjudanden och service rörande resan via e-mail, telefon och sms. Önskar du information om vilka uppgifter som är registrerade om dig, kan du skriftligen ansöka om detta på info@fotbollsresoronline.se.

 

Besök på vår hemsida

Vid varje besök på vår hemsida, känner vår webbserver endast ditt domännamn och inte din e-postadress. Vi samlar inte in personuppgifter när du besöker vår hemsida. Varje gång du besöker vår hemsida, sparar vi ert domännamn och registrerar ditt surfande (inte din e-postadress). Vi registrerar de sidor du besöker, vilka fotbollsresepaket du är intresserad av och via vilken sida du lämnar vår hemsida. Vi använder den här informationen for att mäta intresset för vissa delar av vår webbplats, för att bättre matcha våra kunders behov och förbättra vår hemsida. Denna information används endast internt och kommer därefter raderas. Det kommer inte att vidarebefordras till tredje part för kommersiella ändamål.

Emailadress

När ni besöker vår hemsida, sparar vi endast er emailadress när du uttryckligen talar om för oss att göra det i den första bokningssteget. Även när du ansöker om vårt nyhetsbrev ber vi om din emailadress. Vi använder bara din emailadress för att informera dig om de bästa erbjudanden från Fotbollsresoronline. Om du inte vill ta emot detta nyhetsbrev längre, kan du enkelt avregistrera dig via hyperlänken i vårt nyhetsbrev. Din emailadress kommer endast att användas internt och inte lämnas vidare till tredje part i kommersiellt syfte.

Cookies

Fotbollsresoronline använder cookies i webbläsaren. En cookie är en liten textfil som skickas från vår hemsida och lagras i din webbläsare när du surfar vår hemsida. Filen registrerar er aktivitet på vår hemsida och innehåller vissa uppgifter om ditt besök på vår webbplats.
Vi använder dessa cookies för att tilldela inställningar och annan information till dig; som sidorna i vår webbplats du besöker och de webbplatser du bläddrat i innan du besökte vår hemsida. Detta för att skapa en profil för ert online-beteende. Den här profilen är inte kopplat till ert namn, adress, e-postadress eller andra personuppgifter. Det är endast kopplat till ditt domännamn. Detta för att se till att vi kan ställa våra annonser till din profil, så du endast får relevanta annonser.
Google skickar och lagrar också cookies via vår hemsida, för en ”Analytics” tjänst. Vi använder också denna tjänst för att samla in rapporter om hur besökare använder vår webbplats. Återigen kommer ert online-beteende inte kopplas till ert namn, adress, e-postadress, etc. Men enbart är knuten till ert domännamn.
Du kan alltid stänga av cookies via din egen webbläsare. Du kan bara ta bort cookies själv, eftersom de sparas på din egen dator. Se webbläsarens manual för detta. Genom att ange i webbläsaren att den ska ta emot cookies anses besökaren samtycka till användningen.

Framtida kommunikation

När du inte längre vill ta emot e-postmeddelanden från oss, kan du kontakta oss på info@fotbollsresoronline.se.
När du har meddelat oss om din e-postadress via webben, kommer du bara få den information som du har bett om.
När du har meddelat oss om ditt telefonnummer via webben, kommer vi endast att kontakta dig via telefon om vi behöver informera dig om paketresa du har bokat på nätet.

Frågor?

Har du ytterligare frågor om denna sekretesspolicy? Eller vill du kommentera detta? Eller tycker du att vår hemsida inte är kompatibel med vår integritetspolicy? Skicka ett mail tillinfo@fotbollsresoronline.se

Detta
är webbplatsen för Fotbollsresoronline.
Vi finns på Gamla Landsvägen 10, 51831, Sandared Sverige.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport