033-430 15 20

VfL Wolfsburg

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | VfL Wolfsburg

Fotbollsresor VfL Wolfsburg

Verein für Leibesübungen Wolfsburg eller Wolfsburg VfL, som man i folkmun säger, bildades 1945 i industristaden Wolfsburg. Så sent som 1997 lyckades klubben ta sig upp till Bundesliga och har hängt kvar sedan dess och till och med lyckats vinna Bundesliga och bli Tyska mästare, säsongen 2008/09, vilket är klubbens främsta merit. Klubben har även vunnit Tyska cupen– och supercupen.

Med storsponsorn Volkswagen, som givit namnet till klubbens hemmaarena Volkswagen Arena, har klubben kunnat etablera sig ute i Europa. Fotbollsresor till Wolfsburg och den storsatsande klubben innebär spänning och tuff kamp.

Wolfsburg VfL har haft många storspelare i sin trupp, däribland Kevin De Bruyne, Edin Dzeko och Mario Mandzukic. Svensken Rasmus Jönsson köptes från Helsingborgs IF 2011 och spelade i klubben fram till 2014.

Upplev toppfotboll i Bundesliga – boka någon av våra populärafotbollsresor till Wolfsburg online redan idag!

Fotbollsresor staden Wolfsburg

Åk på fotbollsresor till industristaden Wolfsburg och se Wolfsburg VfL spela fotboll. Med sina över 120.000 invånare ligger staden belägen i norra Tyskland.

Upplev en av de mest moderna städerna i Europa, med turistattraktioner och sevärdheter som Volkswagenfabriken och Autostadt som är Volkswagen koncernens upplevelsepark.

 

Fotbollsresor Volkswagen Arena

På Volkswagen Arena spelar Wolfsburg VfL sina hemmamatcher i Bundesliga sedan säsongen 2008/09 då klubben bytte från sin tidigare arena VFL Stadion. Arenan rymmer 30.000 åskådare och byggdes mellan 2001-2002.

Arenan används främst för Bundesliga-spel men anordnar även Europa-spel och olika konserter där bland annat Elton John har spelat.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport