033-430 15 20

VfB Stuttgart

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | VfB Stuttgart

Fotbollsresor VfB Stuttgart

Stuttgart VfB, från södra Tyskland, grundades 1893. Klubben har sedan dess krönts till Tyska mästare fem gånger, senast säsongen 2006/07.Stuttgart VfB har även lyckats vinna den Tyska cupen (DFB-pokal) tre gånger och Tyska supercupen en gång.

Mercedes-Benz Arena kan du under din fotbollsresa se ”Die Roten”, vilket är smeknamnet de går under, spela fotboll. Arenan har kapacitet för runt 60.000 åskådare.
Stuttgart VfB har haft en rad stjärnspelare i sin trupp genom åren. För att nämna några har exempelvis Jurgen Klinsmann, Jon Dahl Tomasson och Sami Khedira spelat i klubben. Bo Larsson, Jan Olsson, Dan Corneliusson och Alexander Farnerud är svenskar som spelat förStuttgart VfB.

Upplev toppfotboll i Bundesliga – boka någon av våra populära fotbollsresor till Stuttgart online redan idag!

Fotbollsresor staden Stuttgart

Njut av det bästa som Tyskland har att erbjuda i en fotbollsresa till Stuttgart som ligger beläget i södra Tyskland. Med en folkmängd på över 3 miljoner invånare i storstadsområdet och 600.000 invånare i staden, är Stuttgart Tysklands sjätte största stad.

Stuttgart bjuder, utöver fantastiska fotboll, på ett rik kultur med flertal museum så som Mercedes-Benz Museum och Porsche-Museum. Fotbollsresor till Stuttgart ger dig även möjlighet att uppleva andra sevärdheter. Två tips är Fernsehturm Stuttgart och djurparken och den botaniska trädgården Wilhelma.

 

Fotbollsresor Mercedes-Benz Arena

Stuttgart VfB’s hemmarena, Mercedes-Benz Arena, rymmer över 60.000 supportrar och gick tidigare under namnet Neckarstadion.

I och med renoveringen som skedde mellan 2008-2011 har arenan moderniserats till en ny fräsch arena där det utövas fotboll av toppklass varje vecka. UEFA har betygsatt arenan med hela fyra stjärnor!

Mercedes-Benz Arena har även agerat värd för fotbolls-VM 74 och andra idrottsevenemang som exempelvis friidrott.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport