033-430 15 20

Tottenham Hotspur FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Tottenham Hotspur FC

Fotbollsresor Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur FC bildades 1882 och redan 1901 vann klubben FA-Cupen för första gången och därefter har det blivit ytterligare sju vinster, senast 1991. Lägg därtill två ligatitlar och fyra ligacuptitlar tillsammans med exempelvis två segrar i UEFA-cupen.

Anrika Tottenham Hotspur har genom åren haft en rad kända spelare i sin laguppställning så som exempelvis Teddy Sheringham, Chris Waddle, Jurgen Klinsmann och på senare år storstjärnor som Gareth Bale och Luka Modric.

Upplev toppfotboll i Premier League – boka någon av våra populära fotbollsresor till Tottenham online redan idag!
Tottenham Hotspurs eller bara ”Spurs” som de kallas är ett anrikt lag i norra London. Klubben har i många års tid varit och nosat på Champions Leagueplatserna i Premier League men inte tagit sig hela vägen. När ni skall resa på fotbollsresa till Tottenham passa då på att se något av de alla Londonderbyn som erbjuds. Det största Londonderbyt för Spursfans är mötet med Arsenal FC, där rivaliteten är stor! Men det är även mycket populärt att se matcherna mot Chelsea, West Ham och Crystal Palace.

De senaste årens världsstjärnor som spelat i Tottenham är bland annat Gareth Bale, Luka Modric och nu senast Harry Kane.

Fotbollsresa London

Upplev en fantastisk fotbollsresa till Englands huvudstad London med lag som Arsenal, Chelsea och Tottenham med flera. Här finner du klassiska engelska pubar, stort utbud av shopping och sevärdheter i massor! Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus och Big Ben är kanske de mest kända, men ändå bara ett axplock, av alla de sevärdheter som finns tillgängliga för alla som åker på fotbollsresor till London. Passa även på att gå på en av de fantastiska musikaler som London erbjuder, så som Cats, Mamma Mia, This is It, Phantom of the Opera m.m.

Listan på aktiviteter i London kan göras i det närmaste oändlig, här finns gränslös shopping och restauranger från världens alla hörn och tillsammans med mängder av pubar och musikklubbar gör detta staden till ett resmål som bjuder på mängder av upplevelser.

Fotbollsresa Wembley Stadium

White Hart Lane stod färdig 1899 och har sedan dess varit hemmaplan för Tottenham Hotspur FC. Publikkapaciteten är närmare 36.300 åskådare och vid sidan av fotboll har arenan använts till såväl boxning som amerikansk fotboll. White Hart Lane ligger i norra London och nämns ofta i folkmun som ”the Lane”.

Under säsongen 2017/2018 spelar Tottenham FC på Wembley Stadium då White Hart Lane byggs om.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport