033-430 15 20

Sunderland AFC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Sunderland AFC

Fotbollsresor Sunderland AFC

Res på en fotbollsresa till Sunderland AFC och upplev norra Englands fotbollskultur! Laget har smeknamnet The Black Cats. Sedan klubben grundades 1879 har man vunnit engelska högstadivisionen sex gånger och FA cupen två. Sunderland har stor rivalitet med det andra laget från nord-östra England, Newcastle United. Mötet mellan lagen brukar kallas Tyne-Wear derby eller North-East derby.

 

Fotbollsresor sunderland

I och runt staden Sunderland har mycket att göra under din fotbollsresa. Staden  erbjuder en blandning av sport och kulturella aktiviteter. Det finns breda stränder och stora naturreservat här. Staden har en rik tradition av glasblåsning, gruvdrift och religion. Du kan också njuta av International Airshow på sommaren. De många parker i Sunderland gör staden till en grönt paradis. Detta gör att ni alltid har mycket att göra i Sunderland under er fotbollsresa.

op voetbalreis naar het Stadium of Light

En fotbollsresa till Stadium of Light, i den nordöstra staden Sunderland, är en fotbollsresa du inte kommer glömma. Stadium of Light har en kapacitet på 49.000 åskådare, vilket gör den fjärde störst i England. Från år 1898 spelade klubben sina fotbollmatcher på Roker Park innan man bytte till Stadium of Light år 1997.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport