033-430 15 20

SSC Napoli

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | SSC Napoli

Fotbollsresa Napoli SSC

Napoli SSC grundades år 1926 i staden Neapel, Italien. Società Sportiva Calcio Napoli, som är klubbens fullständiga namn, har genom historien vunnit Serie A två gånger, senast 1990. Napoli SSC har lyckats vinna den Italienska cupen fem gånger och den Italienska supercupen två gånger, både de sistnämnda 2014.

Stadio San Paolo spelar Napoli SSC sina hemmamatcher inför upp emot 60.000 fotbollstokiga supportrar. Är du en fotbollsfanatiker så gör inte en fotbollsresa till Neapel dig besviken!
En av fotbollens allra största har burit Napolis klubbemblem på bröstet, Diego Maradona. Ytterligare superstjärnor inom fotbollen som har förbindelser till Napoli SSC är bland annat Edinson Cavani och Marek Hamsik. Flera kända svenska namn som även dem har representerat klubben är Hasse Jeppson, Kurt Hamrin, Jonas Thern och Karl Corneliusson.

Upplev toppfotboll i Serie A – boka någon av våra populära fotbollsresor till Napoli online redan idag!

Fotbollsresa Neapel

Neapel från provinsen Napoli är Italiens tredje största stad och har en folkmängd på drygt 1 miljon invånare. Staden ligger belägen på Italiens västra kust och sägs vara en av världens äldsta bebodda städer.
När ni reser på fotbollsresor till Neapel, för att uppleva den underhållande fotboll som Napoli SSC spelar, är det också ett måste att äta en av stadens berömda pizzor, då många säger att just Neapel är pizzans hemstad.

Neapel är en stad rik av historia, kultur, oerhört vacker arkitektur, världsberömd gastronomi och sport och lämnar ingen fanatiker av ovanstående besviken.

Fotbollsresa Stadio San Paolo

Stadio San Paolo är Napoli SSC’s hemmaplan och ligger beläget i Neapel med en publikkapacitet med över 60.000 sittplatser.

På denna stadion har det inte bara spelats Serie-A fotboll av världsklass. Stadio San Paolo har använts som spelplats vid flera mästerskap och inför VM 1990 renoverades arenan med bland annat tak runt om.

Fler konserter har även spelats på stadion, bland annat U2 och Rolling Stones.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport