033-430 15 20

SS Lazio

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | SS Lazio

Fotbollsresor SS Lazio Roma

Società Sportiva Lazio S.p.A eller Lazio, som klubben i folkmun förkortas, bildades 1900. Biancocelesti som är ett av de många smeknamn klubben innehar är en storklubb i Italienska Serie A. Lazio har vunnit Serie A två gånger, Italienska cupen sex gånger och har även meriter från Europa med vinst av Cupvinnarcupen och UEFA Super cup 1999.

En fotbollsresa till Rom för att se Lazio spela tar dig till lagets hemmaarena, Stadio Olimpico, som har kapacitet för över 82.000 supportrar. Är du ett stort fan av fotbollsresor är en resa till Stadio Olimpico ett måste för att uppleva den stämning som erbjuds samt den magnifika italienska fotbollskulturen!
Klubben har en historia av rang och haft många storstjärnor inom fotbollen i sin spelartrupp. Ett axplock av spelare är exempelvis Paolo Di Canio, Roberto Di Matteo, Diego Simeone, Michael Laudrup, Pavel Nedved och Paul Gascoigne. Ett flertal svenskar har också befunnit sig i klubben, däribland Sven-Göran Eriksson som tränare.

Upplev toppfotboll i Serie A – boka någon av våra populära fotbollsresor till Lazio online redan idag!

Fotbollsresor staden Rom

Känn den magiska atmosfären i en av de mest unika städerna i världen med en fotbollsresa till Rom. Förundras över Vatikanstaten och fördjupa dig i stadens till stora stycken barbariska historia. Här finns många sevärdheter så som Forum Romanum, Pantheon, Colosseum, Spanska Trappan & Fontana di Trevi.

Njut av variationen i det italienska köket med allt vad det erbjuder. Torg, historia , kyrkor och andra sevärdheter trängs nära varandra i Roms kompakta centrum. Har ni tid över kan ni ge dig ut i stadsdelarna Prati, Ripa och Testaccio – här hittar du det riktiga Rom och de äkta Romarna. Njut av din fotbollsresa till Rom, kort sagt en mycket speciell stad!
Fotbollsresa Stadio Olimpico

Njut av toppfotboll i en av de mest populära arenorna i Europa med en fotbollsresa till Stadio Olimpico. Denna olympiska stadion med kapacitet för cirka 72.000 fotbollsfans är en av de största i Europa. Den byggdes mellan 1928 och 1937 i Rom. För närvarande spelar både AS Roma och SS Lazio sina hemmamatcher på Stadio Olimpico, men snart kommer Lazio få ensamrätt då AS Roma flyttar till en nybyggd arena i Rom. Upplev Lazio på Stadio Olimpico, boka din fotbollsresa till Rom för en unik upplevelse !

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport