033-430 15 20

Real Madrid

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Real Madrid

Fotbollsresor Real Madrid

Real Madrid Club de Futbol, eller helt enkelt Real Madrid som de allmänt kallas, bildades 1902 och hemmamatcherna spelas sedan 1947 på Estadio Santiago Bernabeu med plats för ca 81.000 supportrar.

Att åka på fotbollsresor till Madrid är populärt, mycket beroende på att laget har stora stjärnor i sitt lag, exempelvis Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale och Sergio Ramos. Andra stora spelare har också spelat i Real, exempelvis har David Beckham, Ronaldo, Raul, Ruud Van Nistelrooy, Kaka och Zinedine Zidane funnits med i laguppställningen.

Real Madrid har vunnit La Liga vid 32 tillfällen, senast 2012, och slutat tvåa 21 gånger.
Dessutom finns 19 vinster i Copa del Rey, tio vinster i Champions League och två vinster i UEFA-Cupen och Cupvinnarcupen på meritlistan.

Real Madrid är ett av Europas mest framgångsrika fotbollslag. Laget består alltid av”galacticos”, superstjärnor som idag heter Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Karim Benzema! De mest populära matcherna som Real Madrid fan är derbyt mot Atletico Madrid och ”El Clasico” mot FC Barcelona. Till dessa matcher tar biljetterna slut väldigt snabbt, vilket gör att man måste boka dessa resor tidigt.

Boka er fotbollsresa till Real Madrid och upplev fotboll i världsklass!

Fotbollsresor staden Madrid

Att åka på fotbollsresor till Spaniens huvudstad, Madrid, är mycket populärt!
Förutom fotboll, erbjuder staden ett sjudande folkliv, massor av restauranger och barer, sevärdheter och allt som oftast ett strålande väder.

Med ungefär 3,3 miljoner invånare inom citygränsen och närmare 6,5 miljoner i hela storstadsområdet, är Madrid den tredje största staden i Europa efter London och Berlin. Kulturen och den spanska historien har stor plats i staden och här finns Pradomuséet med verk av bland andra Goya, Velazques, Rubens och El Greco. Även Reina Sofiamuséet där Picasso, Dali och Miro finns representerade är ett populärt besöksmål.

Fotbollsresor Santiago Bernabéu

Estadio Santiago Bernabeu invigdes i december 1947 och ägs av Real Madrid. Publikkapaciteten är drygt 81.000 åskådare, vilket innebär att arenan är den näst största i såväl Spanien som Europa efter Camp Nou i Barcelona.

Arenan har en egen tunnelbanestation, Santiago Bernabeu (linje 10), och tunnelbanan är det enklaste och bästa sättet att ta sig dit. Buss och taxi fungerar också bra, men tar lite längre tid.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport