033-430 15 20

RCD Espanyol

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | RCD Espanyol

Fotbollsresor RCD Espanyol

Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, eller helt enkelt Espanyol som klubben allmänt kallas, bildades år 1900. Hemmamatcherna spelas på moderna Estadi Cornella-El Prat, som invigdes 2009. Dessförinnan var Olympiastadion lagets hemmaplan.Espanyol har fyra vinster i Copa del Rey, senast 2006, och har vid fyra tillfällen slutat trea i La Liga. Två finaler i UEFA-cupen, 1988 och 2007, finns också på meritlistan.

Upplev toppfotboll i La Liga – boka någon av våra populära fotbollsresor till Barcelona online redan idag!

Fotbollsresor staden Barcelona

Njut av solen, kultur och god mat under din resa till Barcelona! Förutom ett mecka för den sanna fotbollsälskaren är det också en perfekt stad för antingen en weekendresa eller en längre semestertripp!

Strosa runt i de smala gränderna i de romantiska gotiska kvarteren, njut av atmosfären runt torgen i El Born, njut den katalanska kulturen i stadsdelen Gràcia , mingla med konstnärerna i Rava eller bara slappa på den fantastiska stranden som sträcker sig från Barceloneta i centrum ut till Port Olimpic. Du behöver heller inte vara en älskare av arkitektur för att uppskatta Sagrada Familia av den kände konstnären Gaudi .

Boka din fotbollsresa till vackra Barcelona för en match med Espanyol!

 

Fotbollsresor Estadi Cornellà-El Prat

Moderna Estadi Cornella-El Prat invigdes 2009 och blev då hemmaplan för RCD Espanyol, som flyttade från Olympiastadion. Publikkapaciteten är 40.500 åskådare och vid sidan av fotboll hålls här också konserter.Som en av få fotbollsarenor i Spanien, har Estadi Cornella-El Prat full tillgänglighet för handikappade och alla tak är fyllda av solceller som producerar stora delar av arenans energibehov.

Att ta sig till Estadi Cornella-El Prat görs lämpligast med tunnelbana (Metro), avstigning vid stationen Cornella Riera (Linje L8, S4, S8 eller S33), därefter är det ca 400-500 meters promenad till arenan. Ett annat alternativ är taxi.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport