033-430 15 20

Paris Saint-Germain

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Paris Saint-Germain

Op voetbalreis naar Paris Saint-Germain

Att åka på fotbollsresor till Paris för att se Paris SG är otroligt populärt bland svenska fotbollsfans.

Paris Saint-Germain FC, i folkmun PSG, bildades så sent som 1970 då klubbarna Stade-Saint Germain och Paris FC gick samman. Sedan 1973 spelas hemmamatcherna på Parc des Princes som har kapacitet att ta in över 48.000 åskådare och ligger belägen i Paris västra utkanter.
PSG har vunnit Ligue 1 sex gånger, senast säsongen 2015/16, Franska Cupen nio gånger och klubben fortsätter att ånga på i Ligue 1.

Upplev toppfotboll i Ligue 1 – boka någon av våra populärafotbollsresor till Paris online redan idag!
Paris Saint-Germain är storlaget i Ligue 1. Klubben har fått en rejäl uppsving resultatmässigt, sedan nya ägare och dess resurser har gjort det möjligt att locka mängder av superstjärnor till Paris!
Fotbollsresor till Paris har varit otroligt populära för svenskar i och med att vår egen Zlatan Ibrahimovic spelade här från 2012-2016.

Fotbollsresor staden paris

Att åka på fotbollsresor till Paris innebär en resa till en av världens absoluta metropoler. Förutom Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågen, Operan och paradgatan Champs-Elysees, finns här mängder av restauranger och barer som tillsammans med oändliga shoppingmöjligheter gör Paris till ett otroligt populärt resmål. Åk på en båttur på Seine och upplev Notre Dame, Place du Concorde & Eifelltornet från vinklar du aldrig sett dem innan. Eller varför inte sätta sig på en restaurang utanför Louvren och njuta av god mat och gott vin!

Storstadsområdet Paris har över 12 miljoner invånare och förutom fotboll, sevärdheter och nöjen, är staden ett kulturellt och arkitekturiskt centrum.

Fotbollsresor Parc des Princes 

Parc des Princes, som ligger i Paris västra delar, har en publikkapacitet på circa 48.700 åskådare. Arenan är den fjärde största i Frankrike och här har genom åren spelats finaler i Champions League, UEFA-Cupenoch Cupvinnarcupen såväl som matcher i Fotbolls-VM 1998.
Förutom fotboll hålls här också konserter, boxning och rugby.

Att ta sig till Parc des Princes, som ligger strax söder omBoulognerskogen, är enklast med tunnelbana. Med gul linje (riktning mot Pont de Sevres) och avstigning vid stationerna Exelmans ellerPorte de St-Cloud, återstår sedan bara en kort promenad till arenan

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport