033-430 15 20

Liverpool FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Liverpool FC

Fotbollsresa till Liverpool FC

Liverpool FC är utan tvekan en av världens mest framgångsrika klubblag med mängder av titlar och troféer i bagaget. Klubben har tusentals fans runt om i världens länder och supporterklubben i Sverige arrangerar varje säsong ett antal fotbollsresor till Liverpool.
När ”You’ll Never Walk Alone” ljuder på Anfield, är stämningen obeskrivbar, den måste upplevas på plats! Gillar du fotboll, är ett besök på Anfield ett ”måste”!

Liverpool FC grundades 1892 och Anfield har varit lagets hemmaarena i alla år. Mängder av kända spelare har representerat ”The Reds” genom åren, däribland Glenn Hysén (1989-92).

Upplev toppfotboll i Premier League – boka någon av våra populära fotbollsresor till Liverpool online redan idag!

Liverpool är ett av våra absolut mest populära resmål & efterfrågan på matchbiljetter är mycket stor. Klubben har efter några tuffa år fått fart på både ekonomi och spel, där de säsong 13/14 var mycket nära en Premier Leagueseger.

Liverpool är också i full gång med att bygga ut sin anrika arena Anfield och kommer inom två år ha en kapacitet på ca 50 000 åskådare. Vi erbjuder fotbollsresor till Liverpool FC inklusive flyg, hotell och matchbiljett. Komplettera din resa genom att gå på puben The Cavern i riktig Beatles anda, shoppa i shoppingcentret Liverpool ONE och kanske ett besök på Liverpools träningsanläggning Melwood för att få ut så mycket som möjligt av din fotbollsresa till Liverpool.

Fotbollsresor till staden Liverpool

De allra flesta som åker på fotbollsresor till Liverpool förknippar nog staden med The Beatles, förutom själva fotbollen, vill säga!
För otroligt många är The Beatles världens bästa band genom alla tider och det var i Liverpool de startade sin fantastiska musikbana, vilket också märks i staden.
The Beatles tillsammans med fotbollslagen Liverpool FC och Everton FC är utan tvekan stadens stora magnet för besökare från hela världen, där derbymatcherna mellan klubbarna tillhör ett av fotbollsvärldens allra hetaste.

Liverpool har de senaste åren genomgått en märkbar förändring och 2008 utsågs staden till Europeisk Kulturhuvudstad. Staden myllrar av restauranger och musikpubar, här finns massor av nöjen för er som väljer att åka på fotbollsresor till Liverpool.

Fotbollsresor Anfield

Anfield Road (efter 1992 endast Anfield) byggdes 1884 och har varit Liverpool FC:s hemmaplan sedan klubben grundades 1892.
Anfield tar drygt 45.000 åskådare och är en av världens mest kända fotbollsarenor, med läktarsektionen ”The Kop” som den mest omtalade, där hemmalagets supportrar håller till. Sedan säsong 2016/17 har Anfields ena långsida main stand renoverats och utökat kapaciteten med ca 5000 säten. Under er vistelse rekommenderar vi er att gå en Stadium Tour på Anfield. Upptäck vad som händer behind the scenes genom att gå ner i omklädningsrummen, besök det legendariska ”boot room” och ta en bild när du sitter på Liverpools avbytarbänk!

Att ta sig till Anfield, som ligger cirka 3 kilometer från Liverpools centrum, är lättast med buss (”soccerbus” från Sandhills Station) eller via taxi.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport