033-430 15 20

Hertha BSC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Hertha BSC

Fotbollsresor Hertha BSC

Hertha Berliner Sport-Club (Hertha BSC eller Hertha Berlin) bildades 1892 och laget spelar sina hemmamatcher på Olympiastadion i Berlins västra utkant.

Hertha Berlin har blivit tyska mästare två gånger, 1930 och 1931, och tagit hem tyska ligacupen både 2001 och 2002.

Upplev toppfotboll i Bundesliga – boka någon av våra populära fotbollsresor till Berlin online redan idag!

Fotbollsresor staden Berlin

Berlin är huvudstad i Tyskland och med nästan 3,5 miljoner invånare är den landets största stad. För alla som åker på fotbollsresor till Berlininnebär det ett utbud för alla smaker och önskemål. Här finns allt för att fylla resan med massor av intryck och upplevelser.

Listan på sevärdheter kan göras otroligt lång, men ett besök vidBrandenburger Tor, Kurfurstendamm och Alexanderplats kan rekommenderas. Historien kring Andra Världskriget och Berlinmurenfinns självfallet bevarad och för den intresserade finns mycket att utforska.

Som den moderna världsstad som Berlin är, finns här oändliga möjligheter till shopping, restaurangbesök och sköna promenader i någon av alla stadens alla parker.

Fotbollsresor Olympiastadion Berlin

För alla som åker på fotbollsresor till Berlin innebär det ett besök på mäktiga Olympiastadion, som stod klar till Sommar-OS 1936. Arenan har en kapacitet på 74.000 åskådare och var spelplats vid Fotbolls-VM både 1974 och 2006.

Vid sidan av fotbollen, används arenan till en rad olika evenemang, exempelvis konserter, amerikansk fotboll och baseball.

Att ta sig till arenan gör man lämpligast med tunnelbana, U-Bahn, och stationen heter Olympiastadion.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport