033-430 15 20

Hamburger SV

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Hamburger SV

Fotbollsresor Hamburger SV

Hamburger SV bildades 1887, då som SC Germania. 1919 antogs nuvarande namn och sedan 2000 spelas hemmamatcherna på Imtech Arena. Klubben har en gedigen historia med många framgångar och erövrade titlar. Hela sex gånger har man blivit tyska mästare och åtta gånger har HSV tagit andraplatsen. Lägg därtill en vinst vardera iChampions League, Cupvinnarcupen, UEFA-cupen och Europeiska Supercupen.

Mängder av kända spelare har genom åren återfunnits i klubbens laguppställningar, så som Franz Beckenbauer, Uli Stein, Manfred Kaltz, Felix Magath och Kevin Keegan.

Upplev toppfotboll i Bundesliga – boka någon av våra populära fotbollsresor till Hamburg online redan idag!

Fotbollsresor staden Hamburg

För alla som åker på fotbollsresor till Hamburg innebär det massor av tillgängliga aktiviteter och sevärdheter vid sidan om själva fotbollen.
Hamburg är Tysklands näst största stad med över 1,8 miljoner invånare i storstadsregionen. Här finns ett stort utbud av museum, teatrar och musikscener för de stora mängder besökare som under året åker till Hamburg. Lägg därtill massor av riktigt bra restauranger, pubar och ölhus.

Fotbollsresor volksparskstadion

Volparkstadion stod klar år 2000. Sedan 1953 har Volksparkstadion varit hemmaplan för Hamburger SV.

Publikkapaciteten är 57.000 åskådare och Imtech Arena var en spelplatserna under Fotbolls-VM 2006.

Volksparkstadion ligger nordost om Hamburgs centrum och enklast att ta sig till arenan är med tåg, Hamburg S-Bahn, linje S3 och S21, med avstigning vid Stellingen station, därifrån går sedan gratis anslutningsbussar på matchdagar.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport