033-430 15 20

Galatasaray SK

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Galatasaray SK

Fotbollsresor Galatasaray

Galatasaray S.K. bildades 1905 och klubben håller till på den europeiska sidan av Bosporen. Hemmamatcherna spelas på modernaTurk Telekom Arena som stod klar 2011.

Klubben har vunnit Super Lig 19 gånger vilket är rekord i Turkiet och har dessutom 14 inteckningar i Turkiska Cupen. Internationellt vann Galatasaray UEFA-Cupen 2000 och i Champions League nådde man semifinal 1989 och kvartsfinal senast 2013.I klubben har genom åren svenskarna Roger Ljung, Tobias Linderoth och Johan Elmander spelat.

Upplev toppfotboll i Spor Toto Super Lig – Vi erbjuder många prisvärda fotbollsresor till Istanbul!

Fotbollsresor staden Istanbul

Istanbul med nästan 14 miljoner invånare (storstadsområdet) är Istanbuls kulturella och ekonomiska centrum och var också Europeisk Kulturhuvudstad 2010.

Att åka på fotbollsresor till Istanbul och Galatasaray S.K. innebär ett besök i en stad med många ansikten. Istanbul delas av Bosporen och ligger precis på gränsen mellan Europa och Asien.

Missa inte möjligheten att besöka den gamla, men mycket välbevarade basaren, Grand Bazaar, med över 3000 affärer, där chansen finns för billig shopping.
Populära besöksmål är också exempelvis kyrkan Hagia Sofia och sultanens palats, Topkapi, där Suleymaniyemoskén står, eller Blå Moskén som den också kallas.

 

Fotbollsresor Türk Telekom Arena

Turk Telekom Arena stod klar 2011 och är hemmaplan för Galatasaray S.K.
Arenan ligger i stadsdelen Sanyer och har en kapacitet på knappt 52.700 åskådare.

Förutom fotboll hålls här konserter och arenan har högsta betyg, fem stjärnor, i UEFAS arenaranking.

Att ta sig till arena är enklast via tunnelbanan, linje M2, avstigning Seyrantepe Station.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport