033-430 15 20

Fenerbahçe SK

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Fenerbahçe SK

Fotbollsresor Fenerbahçe SK

Fenerbahce S.K. bildades 1907 och har genom alla år spelat i den högsta ligan. Hemmamatcherna spelas på Sukru Saracoglu Stadium i Istanbul och ligger i stadsdelen Kadiköy.

Fenerbahce har vunnit turkiska ligan inte mindre än 18 gånger, senast 2011, och har tagit hem ligacupen fem gånger.I laget återfinns för närvarande svenske Samuel Holmén och tidigare har Kennet Andersson representerat klubben.

Upplev toppfotboll i Spor Toto Super Lig – boka någon av våra fotbollsresor till Fenerbahce online redan idag!

Fotbollsresor steden Istanbul

Att åka på fotbollsresor till Istanbul och Fenerbahce S.K. innebär en resa till en stad med lång och stolt historia. Istanbul ligger precis på gränsen mellan Europa och Asien och har i hela storstadsområdet nästan 14 miljoner invånare.

Istanbul är Turkiets kulturella och ekonomiska centrum, detta trots attAnkara är huvudstad i Turkiet och staden var Europeisk Kulturhuvudstad 2010.

För den som vill shoppa billigt finns möjlighet att besöka den gamla, men mycket välbevarade basaren, Grand Bazaar, med över 3000 affärer.
Största sevärdheterna i Istanbul är kyrkan Hagia Sofia och sultanens palats, där den mest kända är Suleymaniyemoskén, eller Blå Moskénsom den också kallas.

Fotbollsresor Sukru Saracoglu stadion

Sukru Saracoglu Stadium är belägen i stadsdelen Kadiköy i Istanbul och har en kapacitet på 50.500 åskådare. Arenan stod klar 1908 och har genom åren varit hemmaplan för flera klubbar förutom Fenerbahce, som exempelvis Galatasaray och Besiktas.
1933 köpte Fenerbahce arenan och sedan dess är klubben ensamma om att använda den.

Sukru Saracoglu Stadium är klassificerad med fem stjärnor av UEFAtillsammans med exempelvis Allianz Arena i Hamburg, Camp Nou iBarcelona och Emirates Stadium i London.

Att ta sig till arenan görs enklast med taxi.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport