033-430 15 20

F.C. Internazionale

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | F.C. Internazionale

Fotbollsresor Internazionale

F. C. Internazionale Milano, eller helt enkelt Inter, bildades 1908 och är den enda klubb som spelat alla säsonger i Serie A sedan ligan startade 1929. Hemmamatcherna spelas på Stadio Giuseppe Meazza och klubben delar arena med lokalkonkurrenten AC Milan. Klubben har 18 segrar och 13 andraplatser i Serie A, sju inteckningar iCoppa Italia och internationellt har det blivit tre vinster i både Champions League (senast 2010) och UEFA-Cupen.

Många kända spelare har återfunnits i Inters laguppställning genom tiderna. Legendariske svenske Lennart ”Nacka” Skoglund spelade i klubben 1950-59 och gjorde 27 mål på 246 matcher.  Åren 1958-1961 fanns Bengt Lindskog (35 mål på 102 matcher) i laget och på senare år, 2006-2009 gjorde Zlatan Ibrahimovic hela 66 mål på 116 matcher.
Andra kända spelare har genom åren varit bland andra Giuseppe Baresi, Andreas Brehme, Giuseppe Bergomi, Samuel Eto’o, Jurgen Klinsmann, Marco Materazzi och Ronaldo.

Upplev toppfotboll i Serie A – boka någon av våra populärafotbollsresor till Milano online redan idag!

Fotbollsresor milano

Milano är huvudstad i regionen Lombardiet och i storstadsområdet bor över fyra miljoner människor och är näst största staden i Italien.
Milano är ett hett resmål för fotbollsfans från hela världen och här finns ett utbud för alla.
Den världsberömda operan, de stora modehusen och alla högklassiga restauranger är bara några få exempel som bidrar till en härlig vistelse i Milano. Milano är världens huvudstad för mode och fashion. Stil och kläder är en stor del av Milanos kännetecken och märken så som Gucci, Prada, Versace m.m. har sina huvudkontor här!

 

Fotbollsresor Stadio Giuseppe Meazza

Stadio Giuseppe Meazza, eller San Siro som den också kallas, återfinns i västra utkanten av Milano och har en publikkapacitet på drygt 81.000 åskådare. Arenan invigdes 1926 och fungerar som hemmaarena för FC Inter och lokalkonkurrenten AC Milan.
Förutom fotboll, används arenan för exempelvis rugby och konserter.

Lättaste sättet att ta sig till arenan är tunnelbana (Metro) med avstigning vid stationen Lotto Fiera. Matchdagar går det sedan gratis transferbussar från stationen till arenan.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport