033-430 15 20

FC Barcelona

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | FC Barcelona

Fotbollsresor FC Barcelona

FC Barcelona, i folkmun kallat ”Barca”, bildades 1899 och är en av världens absolut mest berömda fotbollsklubbar. Hemmamatcherna spelas på mäktiga Camp Nou, med plats för drygt 100.000 åskådare.

Alla som åker på fotbollsresor för att se FC Barcelona, får se en klubb med otroliga framgångar i bagaget. Genom åren har ”Barca” vunnit La Liga 23 gånger och blivit tvåa vid 23 tillfällen samt vunnit Copa del Rey27 gånger, vilket är spanskt rekord.
Lägg därtill fem vinster i Champions League och fyra vinster i Cupvinnarcupen och två VM-titlar för klubblag (FIFA Club World Cup).

Listan kan också göras lång på storspelare som har representerat FC Barcelona. Här återfinns namn som Johan Cruyff, Gary Lineker, Michael Laudrup, Romario, Ronald Koeman, Pep Guardiola, Ronaldinho, Luis Figo och Zlatan Ibrahimovic.

Ta chansen, se Messi, Suarez ch IniestaCamp Nou – boka en fotbollsresa till Barcelona online redan idag!

Fotbollsresor till Barcelona erbjuder allt man vill ha av en perfekt weekendresa. Här får man se ett av världens bästa lag med världsstjärnor som Leo Messi, Luis Suarez och Neymar samt uppleva mäktiga Camp Nou med plats för ca 100.000 åskådare. Säsongen 2014/2015 tog Barcelona trippeln med vinst i La Liga, Champions League och spanska cupen.

Barcelona spelar alltid underhållande passningsfotboll och gör varje år mängder av mål. Laget, som är rankat som ett av de bästa lagen i världen, producerar alltid fram ett slagkraftigt lag som ständigt är med och utmanar om de största trofeérna i Europa.

Barcelona är ett av våra mest populära resmål och ta chansen att uppleva fotboll i världsklass – boka er fotbollsresa till Barcelona

Fotbollsresor staden Barcelona

Alla som åker på fotbollsresor till Kataloniens huvudstad, Barcelona, kommer till en stad som egentligen har allt. Förutom fotboll finns här massor av restauranger och barer, museer, sevärdheter, sol och bad, shopping utöver det vanliga och ett nattliv som verkligen lever upp till sitt rykte.

Barcelona har cirka 1,6 miljoner invånare i storstadsområdet och är Spaniens andra största stad efter Madrid.
Strosa längs Ramblan, besök någon av alla tapasbarer, njut av ett myllrande folkliv och upplev en storstad när den är som allra bäst!

Fotbollsresor CAMP NOU

Camp Nou stod färdig 1957 och har sedan dess varit hemmaplan för FC Barcelona. Arenan är Europas största och tar nästan 100.000 åskådare, vilket också innebär att det är den elfte största i hela världen.

Många stora matcher har spelats på Camp Nou, exempelvis två finaler i Champions League, öppningsmatchen i Fotbolls-VM 1982 och matcher i Sommar-OS 1992.

Det finns ett antal sätt att ta sig till Camp Nou. Lättast är med tunnelbana (Metro) med avstigning på någon av stationerna Palau Reial, Maria Cristina eller Les Corts och från dessa är det 500-1000 meters promenad. Det går också bra att ta spårvagn eller taxi.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport