033-430 15 20

Everton FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Everton FC

Fotbollsresor Everton FC

Anrika Everton FC bildades 1878 och hör till de fem mest framgångsrika klubbarna I England. Nio gånger har klubben blivit ligamästare och fem gånger har man vunnit FA-Cupen.
Hemmamatcherna spelas på Goodison Park, som varit klubbens arena sedan 1892.

En rad kända spelare har representerat de ”blå-vita”, från Gary Lineker, Alan Ball och Kevin Ratcliffe till Trevor Steven, Peter Reid och Paul Gascoigne. Fem svenskar har gjort matcher i Evertontröjan; Anders Limpar (1994-97), Stefan Rehn (1989-90), Niclas Alexandersson (2000-04), Jesper Blomqvist (2001-02) och Tobias Linderoth (2002-04).

Upplev toppfotboll i Premier League – boka någon av våra populärafotbollsresor till Everton online redan idag!

Everton är ett av två Premier Leaguelag baserade på den Engelska västkusten. Klubben grundades 1878 och har sedan 1892 spelat på Goodison Park. För Evertonians (klubbens supportrar) är matcherna mot lokalrivalen Liverpool FC alltid de viktigaste matcherna för året. Dessa möten kallas Merseysidederbyn och är alltid mycket händelserika och intensiva matcher.Vi erbjuder fotbollsbiljetter till Evertons hemmamatcher på Goodison Park. Hit åker du på fotbollsresa för att känna av riktig engelsk fotbollskultur på en mycket anrik fotbollsarena. Fotbollsresor till Everton är alltid prisvärda och uppskattade!

Fotbollsresor staden Liverpool

Musik och fotboll är troligtvis vad de allra flesta förknippar Liverpool med och det är fullt naturligt, det var här Beatles såg dagens ljus och staden stoltserar med fotbollslag som Everton FC och Liverpool FC, där derbymatcherna är ett av fotbollsvärldens hetaste.

Liverpool har de senaste åren genomgått en märkbar förändring och 2008 utsågs staden till Europeisk Kulturhuvudstad. Det finns även stort utbud av shopping i Liverpools centrum. Liverpool ONE är ett köpcentrum med mängder av affärer, med bland annat stora klubbshoppar för Everton FC och Liverpool FC. Staden myllrar av restauranger och musikpubar, här finns massor av nöjen för er som väljer att åka på fotbollsresor till Liverpool.

Fotbollsresor Goodison Park 

Goodison Park, eller ”The Grand Old Lady” som den kallas av Evertons fans, har varit hemmaarena för Everton FC sedan 1892. Arenan har en kapacitet på drygt 41.000 åskådare.

Belägen tre kilometer norr om Liverpools centrum, är Goodison Park lätt att nå för alla som är på fotbollsresa i Liverpool. Med tåg från Liverpool Lime Street till Kirkdale Station är det sedan endast 800 meter att gå till arenan. Matchdagar finns ”Soccerbus” att tillgå från Sandhills Station

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport