033-430 15 20

Eintracht Frankfurt

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Eintracht Frankfurt

Fotbollsresor Eintracht Frankfurt

Fotbollsklubben Eintracht Frankfurt bildades 1899 i den tyska staden Frankfurt. Klubbens långa historia har inneburit pokaler i prisskåpet som en tysk mästar-titel, fyra tyska cupen-titlar och även vinster ute i Europa som UEFA-cupen 1980.

Commerzbank-Arena ser du under din fotbollsresa Eintracht Frankfurt’s hemmamatcher. Arenan rymmer över 51.000 supportrar.

Vi har genom åren haft två två svenskar i klubben från Frankfurt, Johnny Ekström och Janne Svensson.

Upplev toppfotboll i Bundesliga – boka någon av våra populärafotbollsresor till Frankfurt online redan idag!

Fotbollsresor staden Frankfurt

Staden Frankfurt ligger belägen vid floden Main i Hessen, Tyskland. Med upp emot 700.000 invånare av ca 6 miljoner i området är Frankfurt den största staden i Hessen.

Vid fotbollsresor till Frankfurt får du uppleva storstadslivet likt det amerikanska med höga skyskrapor. Passa även på att besöka någon av de stora mässor som anordnas i denna så kallade ”mäss-stad”.

I gamla staden, Alstadt, kan du uppleva fantastisk arkitektur i bland annat domkyrkan, museer, broar med många fler byggnader. Ta tillfället i akt att under din fotbollsresa besöka Commerzbank Tower som är ett av Europas tionde högsta byggnader med sina 260 meter.

Fotbollsresor Commerzbank Arena

Commerzbank-Arena, också känd som Waldstadion, ligger i Frankfurt. Med plats för över 50.000 åskådare bildas alltid ett hav av fotbollstokiga supportrar på arenan och stämningarna under matcherna i Bundesliga är alltid på topp!

Arenan är byggd 1925 och renoverades 2005 inför hemma-VM i Tyskland som skulle komma att ske året efter, 2006. Commerzbank-Arena är främst hemmaarena för Eintracht Frankfurt i Bundesliga men har också agerat arena för andra sporter och evenemang som Amerikansk fotboll och olika konserter.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport