033-430 15 20

Crystal Palace FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Crystal Palace FC

Fotbollsresor Crystal Palace FC

Crystal Palace grundades 1905 i London, England och spelar sedan säsongen 2013/14 i den engelska högstadivisionen, Premier League.
En fotbollsresa till London för att se Crystal PalaceSelhurst Park bjuder allt som oftast på en av de bästa stämningarna som ligan har att erbjuda.
Crystal Palace har haft flera kända namn i sin trupp genom tiderna. Några av dessa är den före detta engelska landslagsspelaren Ian Wright och vår alldeles egna Tomas Brolin.

Upplev toppfotboll i Premier League – boka någon av våra populära fotbollsresor till Crystal Palace online redan idag!

Fotbollsresa London

Att åka på en fotbollsresa till London innebär dels ett besök i en av världens mest kända storstäder och dels en fotbollsupplevelse i världsklass. Nattliv, kultur, sevärdheter, pubar, fotboll, listan kan göras lång på aktiviteter och upplevelser som gör att en resa till London blir oförglömlig.

Förutom kända byggnadsverk och sevärdheter som Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Oxford Streetoch Hyde Park, finns här otrolig shopping, restauranger från världens alla hörn och musikupplevelser för alla smaker.

 

Fotbollsresa Selhurst Park Stadium

Crystal Palace hemmaarena Selhurst Park har en publikkapacitet för över 26.000 åskådare. Arenan är en av de mest fartfyllda arenorna i Premier League och bjuder alltid på stämning av världsklass. Många säger också att Selhurst Park är en av de mest högljudda arenorna i Premier Leauge just nu och bjuder alltid på genuin Engelsk fotboll!

Selhurst Park byggdes 1924 och så sent som 2014 renoverades arenan.Tidigare har även Charlton Athletic och Wimbledon spelat här.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport