033-430 15 20

Celtic FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Celtic FC

Fotbollsresor Celtic FC

Att åka på fotbollsresor till Glasgow för att se grön-vit randiga Celticinnebär en upplevelse utöver det vanliga. Stämningen på hemmaarenan Celtic Park är magisk, det spelar ingen roll vilket lag som står för motståndet, här är varje match en publikfest!Celtic grundades 1888 och klubben har sedan dess alltid tillhört högsta ligan i Skottland. Vid inte mindre än 46 gånger har Celtic vunnit ligan och dessutom finns 37 vinster i Scottish Cup på meritlistan tillsammans med vinst i Europacupen 1967.

Svenske Henrik Larsson är redan legendarisk i klubben och mellan åren 1997-2004 gjorde han 242 mål och är av fansen utsedd som den bästa utländske spelaren någonsin i Celtic.
Övriga svenska som representerat Celtic är Johan Mjällby, Magnus Hedman, Daniel Majstorovic och Fredrik Ljungberg.
I nuvarande truppen återfinns Mikael Lustig.

Upplev toppfotboll i Scottish Premiership – boka någon av våra populära fotbollsresor till Glasgow online redan idag!

Fotbollsrseor till staden Glasgow

Fotbollsresor till Glasgow är otroligt populära bland världens fotbollsfans. Att tillbringa några dagar i Glasgow, Skottlands största stad, är något som lockar besökare från när och fjärran.

Glasgow har cirka 600.000 invånare och ligger vid floden Clyde i området som kallas ”West Central Lowlands”. Stadens centrum är livligt med restauranger och pubar och stora shoppingmöjligheter kringArgyle Street, Sauchiehall Street och Buchanan Street.

Fotbollsresor Celtic Park Stadium

Celtic Park har en publikkapacitet på drygt 60.000 åskådare och stämningen vid Celtic:s hemmamatcher är vida känd, här är varje match en publikfest. Arenan har vid många tillfällen också använts som arena för Skottlands landslag när ordinarie nationalarenan, Hampden Park, inte varit tillgänglig.

Celtic Park ligger i Glasgows östra delar och från centrum tar det cirka 30 minuter att promenera till arenan. Det går också att åka tåg från Glasgows centralstation (Argyle Line) och avstigningsstation är Dalmarnock och därifrån är det sedan 10 minuters gångväg till arenans entrédörrar.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport