033-430 15 20

Bayern München

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Bayern München

Fotbollsresor Bayern München

Att åka på fotbollsresor till Bayern Munchen, innebär besök hos Tysklands mest framgångsrika klubb genom tiderna. Meritlistan är lång och imponerande. Här finns bland annat 25 tyska ligatitlar, fem vinster iChampions League och en vinst vardera i Cupvinnarcupen och UEFA-Cupen.

FC Bayern Munchen bildades år 1900 och sedan 2005 spelas hemmamatcherna på en av världens modernaste fotbollsarenor, Allianz Arena. Från 1974 till 2005 var Olympiastadion lagets hemmaplan.

Många kända spelare har representerat FC Bayern Munchen genom åren, exempelvis Sepp Maier, Franz Beckenbauer, Gerd Muller, Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge och Lothar Matthäus.
Även ett antal svenska spelare som till exempelvis Conny Torstensson, Johnny Ekström, Björn Andersson och Patrik Andersson

.

fotbollsresor staden München

Alla som åker på fotbollsresor till Munchen i delstaten Bayern, kommer till en stad som numera klassas som en av Europas trevligaste städer för en besökare.
Förutom fotboll och världsberömda ”Oktoberfest”, finns här exempelvisEngelska Parken, Olympiaparken (Sommar-OS 1972), Marienplatz och inte minst Deutsches Museum med världens största samling av vetenskaplig och teknisk karaktär.

Munchen är Tysklands tredje största stad och har omkring 1,3 miljoner invånare.

Fotbollsresor Allianz Arena

Allianz Arena stod klar 2005 och har sedan dess fungerat som hemmaplan för FC Bayern Munchen och TSV 1860 Munchen. Allianz Arena klassas som en av världens modernaste fotbollsarenor och publikkapaciteten är knappt 71.500 åskådare.

Allianz Arena ligger norr om Munchens centrum och lättast att ta sig till arenan är med tunnelbana, U-Bahn, med avstigning vid Fröttmaning Station. Därifrån är det ca 500 meters promenad till entrédörrarna.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport