033-430 15 20

AS Roma

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | AS Roma

Fotbollsresor AS Roma

A.S. Roma grundades 1927 och Stadio Olimpico di Roma har sedan 1953 varit klubbens hemmaplan, som man delar med lokalkonkurrentenLazio.

På meritlistan finns tre segrar i Serie A, senast 2001, och nio gånger har klubben tagit hem Coppa Italia.
Gunnar Nordahl var tränare i Roma under en säsong, 1958-59, därefter har Nils Liedholm vid fyra olika sejourer, 1974-77, 1980-84, 1988 och 1996 haft hand om laget. Sven-Göran Eriksson var manager 1984-86.
Kända spelare som haft på sig den gul-röda Romatröjan är bland andraBruno Conti, Cafu, Giuseppe Giannini och Falcao. Ett antal svenskar har genom åren återfunnits i laguppställningen, exempelvis Gunnar Nordahl, Orvar Bergmark och Jonas Thern.

Upplev toppfotboll i Serie A – boka någon av våra populärafotbollsresor till Rom online redan idag!
Förutom att vara en fantastisk vacker stad, har de också tvåp fantastiska fotbollslag. Att uppleva ett derby mellan AS Roma och SSC Lazio är fantastiskt mäktigt! AS Roma och Lazio är de två största rivalerna i Serie A och båda lagen är mycket bra fotbollslag.

Boka en fotbollsresa till AS Roma och upplev fantastik fotbollsatmosfär på Stadio olympico!

Fotbollsresor staden Rom

Alla som åker på fotbollsresor till Rom, kommer till en av de mest historiska städerna i Europa. Här återfinns en rad kända byggnadsverk och platser, exempelvis Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi, Spanska Trappan, Piazza Venezia, Vatikanen och den stora parkenVilla Borghese.

Rom är Italiens huvudstad och har en bra bit över fyra miljoner invånare i storstadsregionen. Förutom en rad kända monument och byggnadsverk finns här massor av restauranger som hedrar det italienska köket och staden sjuder av liv under dygnets alla timmar.

Fotbollsresor Stadio Olimpico

Stadio Olimpico öppnade för första gången 1937, men det var först 1953 som den blev fotbollsarena. Under Sommar-OS 1960 ochFotbolls-VM 1990 var Stadio Olimpico huvudarena.
Arenan, som ligger i nordvästra delen av Rom, har en publikkapacitet på knappt 73.000 åskådare och är hemmaplan för både A.S. Roma ochS.S. Lazio.

Enklaste sättet att ta sig till Olympiastadion är med taxi. Det går också att ta tunnelbana, röd linje A till stationen Ottaviano-Saint Peter och därifrån ta buss 32 till Piazzale della Farnesina.

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport