033-430 15 20

AS Monaco

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | AS Monaco

Fotbollsresor AS Monaco 

Upplev en fantastisk fotbollsresa till Nice och Monaco och se världsklassfotboll när AS Monaco spelar hemma. Även om Monaco är en mikrostat, spelar klubben i franska Ligue 1. Efter att ha haft några tuffa år har nu laget positionerat sig som ett av de bästa lagen i Ligue 1. Med fem ligue 1 titlar är Monaco är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Frankrike. En av de mest framgångsrika perioderna i AS Monacos historia är under ledning av Arsene Wenger mellan 1987-1994 . Under denna period, vann AS Monaco Ligue 1 under Wengers debutsäsong, franska cupen år 1991 och var framgångsrika i Europacupspelet. Under 2011 såldes två tredjedelar av klubben till ett investmentbolag av ägs av ryska miljardären Dmitrij Rybolovlevco.

Fotbollsresa staden Monaco

Upplev mikrostaten och furstendömet Monaco tillsammans med en fotboll i världsklass. Den lilla stadsstaten i södra Frankrike utstrålar lyx och glamour. Ingenstans i världen bor så många mångmiljonärer per kvadratkilometer. Monaco omfattar endast 2,02 kvadratkilometer och här bor cirka 36.000 personer. Det gör Monaco till den mest tätbefolkade självständiga landet i världen.

Många mångmiljonärer väljer att bo i Monaco på grund av statens skatteregler och Monaco anses som ett skatteparadis. Staten finansieras till stor del från intäkterna från turismen där folk bland annat besöker det kända och populära kasinot som ligger mitt i Monaco. Monaco är också årligen arrangörer för stora händelser så som Formel 1 Grand Prix och Monte Carlo Tennis Masters.

Fotbollsresa till Stade Louis II

Gör en oförglömlig fotbollsresa till Stade Louis II. Här spelar laget AS Monaco och stadion invigdes i januari 1985. Under perioden 1998-2012 var Stade louis II arenan som arrangerade Europeiska Supercupen.  Boka din fotbollsresa till Stade Louis II och upplev Ligue 1 fotboll i världsklass tillsammans med de övriga 18.500 åskådarna!

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport