033-430 15 20

Arsenal FC

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | Arsenal FC

Fotbollsresor Arsenal FC

Arsenal FC är, för oss svenskar, en av de mest kända klubbarna iPremier League och som även har många fotbollsfans runt om i världen. ”The Gunners”, som de också kallas, är en av Englands framgångsrikaste klubbar genom tiderna med 13 ligatitlar (First Division & Premier League) och 10 FA-Cup titlar.

Att åka på fotbollsresor och se Arsenal i Premier LeagueEmirates Stadium är en mäktig upplevelse. Arenan är hemmaplan för The Gunners sedan säsongen 2006/2007, när laget flyttade från anrika Highbury. Kända svenska spelare som lämnat avtryck i klubbens historia är Anders Limpar (1990-1994) och Fredrik Ljungberg (1998-2007). Exempelvis var Limpar med och vann ligatiteln 1991 och  2011 röstades Ljungberg in i tidernas startelva av klubbens fans och samme spelare blev ligamästare med Arsenal 2002 och 2004.

Arsenal har under många år varit ledda av den franske tränaren Arsene Wenger. En av Wengers största meriter under sin tid i Arsenal är säsongen 2003-2004 då Arsenal gick obesegrade genom Premier League. I The Invincibles, som laget kallades,  spelade bland annat superstjärnor som Thierry Henry, Robert Pires & vår egna Fredrik Ljungberg. I dagens Arsenal heter de största stjärnorna Mesut Özil, Alexis Sanchez och Olivier Giroud. Se dessa stjärnor live genom att boka en fotbollsresa till Arsenal genom fotbollsresoronline. Vi erbjuder många typer av fotbollsbiljetter till Emirates Stadium, bland annat Club Level tickets som erbjuder VIP ingång till arenan, vadderade säten och mycket mer.

Fotbollsresor London

Att åka på en fotbollsresa till London innebär dels ett besök i en av världens mest kända storstäder och dels en fotbollsupplevelse i världsklass. Nattliv, kultur, sevärdheter, pubar, fotboll, listan kan göras lång på aktiviteter och upplevelser som gör att en resa till London blir oförglömlig. Det är också väldigt enkelt att röra sig runt till alla sevärdheter och platser man vill besöka i London. Staden har ett stort tunnelbanesystem som är ett väldigt enkelt och prisvärt transportsätt.

Förutom kända byggnadsverk och sevärdheter som Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Oxford Street och Hyde Park, finns här otrolig shopping, restauranger från världens alla hörn och musikupplevelser för alla smaker. London erbjuder också många klassiska engelska pubar och barer för resenären som den engelska pub-kulturen.

 

Fotbollsresor Emirates stadion

Emirates Stadium kostade 4,8 miljarder och stod klar 2006 och blev säsongen 2006/2007  permanent hemmaarena för Arsenal FC, som flyttade från intilliggande Highbury (som nu är ombyggd till bostäder). Arenan, som ligger i norra London, har en publikkapacitet på drygt 60.000 åskådare och närmaste tunnelbanestationer är Holloway Road eller Arsenal. Utanför Emirates Stadium finns ett torg som kallas ”Armoury Square” och här finner du många Arsenallegender som fått sina namn på stenar och statyer.

Stämningen på Emirates Stadium är enorm när Arsenal spelar sina hemmamatcher och att åka på fotbollsresa till London och Emirates Stadium är ett ”måste” för alla ”Gunners-fans”!

 

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport