033-430 15 20

AC Milan

Inga matcher tillgängliga

Du har sökt på : | AC Milan

Fotbollsresor AC Milan

Associazione Calcio Milan, i folkmun AC Milan, bildades 1899. Laget går också under smeknamnet ”I Rossoneri” (de röd-svarta) och hemmamatcherna spelas på Stadio Giuseppe Meazza, eller San Sirosom arenan allmänt kallas.

Alla som åker på fotbollsresor för att se AC Milan, får se en klubb med en anrik historia. Laget har spelat i högsta ligan, Serie A, sedan starten 1929 förutom under två säsonger, 1980-81 och 1982-83.
18 gånger har klubben stått som segrare i Serie A, senast 2011, och dessutom finns fem vinster i Coppa Italia på meritlistan. Internationellt har AC Milan bland annat sju vinster i Champions League och två iCupvinnarcupen och inte minst, en världsmästartitel för klubblag 2007.

Listan på stora spelare som lirat i Milan kan göras lång, men nämnas bör naturligtvis svenska stjärntrion Gunnar Gren, Nils Liedholm ochGunnar Nordahl, som i folkmun kallades ”Gre-No-Li”, och som låg bakom klubbens stora framgångar under 1950-talet.
Ett axplock av spelare som representerat AC Milan är Ronaldinho, Paolo Maldini, Roberto Baggio, Fabio Capello, Marco van Basten och Zlatan Ibrahimovic.

Upplev toppfotboll i Serie A – boka någon av våra populärafotbollsresor till Milano online redan idag!
AC Milan har några tunga år bakom sig där de inte riktigt fått spelet att flyta. Efter att klubben sålde Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva 2012, har laget inte varit i närheten av samma klass. AC Milan spelar sina hemmamatcher på mäktiga San Siro som har plats för över 80 000 åskådare.
Våra fotbollsresor till AC Milan är mycket prisvärda och vi rekommenderar starkt ett besök i modestaden Milano!

Fotbollsresor staden Milano

Att åka på fotbollsresor till Milano har under lång tid varit oerhört populärt för fotbollsfans från världens alla hörn. Anledningen är att Milano är ett resmål som förutom fotboll har ett utbud som passar de allra flesta. Den världsberömda operan, de stora modehusen och alla högklassiga restauranger är bara några få exempel som bidrar till en härlig vistelse i Milano. Vandra runt kring den mäktiga Doumo di Milano, den näst största gotiska katedralen i världen!

Milano har över fyra miljoner invånare i storstadsregionen och staden är huvudstad i regionen Lombardiet.

Fotbollsresor San Siro 

San Siro, även kallad Guizeppe Meazza, stod klar 1926 och fungerar som hemmaplan för AC Milan och lokalkonkurrenten FC Inter.
Arenan ligger i stadsdelen San Siro i västra utkanten av Milano och har en publikkapacitet på nära 81.000 åskådare. Förutom fotboll i Serie A, används arenan för exempelvis konserter och andra stora evenemang.

Det enklaste sättet att ta sig till stadion är med (Metro) och stiga av vid stationen Lotto Fiera. På matchdagar går det kostnadsfria transferbussar från stationen i centrala Milano till San Siro.

Kundsupport
"Har du frågor gällande matchbiljetter, hotell eller flyg? Vi är tillgängliga på telefon varje vardag från 08.00-17.00."
Kundsupport