Vi är en omgång in i Premier League och det känns fantastiskt att världens bästa liga äntligen är igång igen. Klubbarna är mitt uppe i att förstärka sina lag med nya spelare och har fram till sista augusti att få in de transfers de önskar. De största övergångarna har helt klart Jose Mourinho och Manchester United gjort. Man har värvat in Eric Bailly från Villareal (som såg otroligt stabil ut i första matchen mot Bournemouth), Henrikh Mkhitaryan från Dortmund, Paul Pogba (dyraste fotbollsövergången någonsin) och självklart Zlatan Ibrahimovic från PSG.

Zlatan har redan, efter en omgång, visat de kritiker i England som sagt att han inte skulle lyckats i Engelsk fotboll, att de har fel. I första tävlingsmatchen, mot Leicester City i Community Shield, avgjorde han matchen i minut 83 för att ge United ännu en titel och i söndags mot Bournemouth gjorde han sitt första Premier Leaguemål i karriären genom ett välplacerat långskott.
Efter matchen läste vi en smått fantastisk statistik att Zlatan gjort mål i sin debut i 5 olika ligor. Han gjorde mål i sin debut för Ajax, Juventus, Barcelona, Paris SG och nu Manchester United. Här snackar vi om att leverera direkt!
Det sägs även att Ibrahimovic har tagit en papparoll i Manchester United för lagets unga lovande spelare. Bland annat har löftet Marcus Rashford sagt att han har Zlatan som förebild och lär sig varje dag genom att både träna och umgås med honom utanför plan. Han upplevs som oerhört professionell och ger United tillbaka en vinnarkultur, som man saknat i några år. Han är redan på väg att bli en Unitedikon och ni svenska Manchester Unitedfans skall vara överlyckliga över att ha fått en av världens bästa spelare i ert lag. Tar möjligen Zlatan Manchester United hela vägen till Premier Leaguetiteln i år? Det ser onekligen lovande ut!

Zlatan är 34 år och är i slutet av sin fotbollskarriär. Ta chansen och missa inte möjligheten, att se Sveriges största och bäste fotbollsspelare genom tiderna live på Old Tranfford innan han lägger skorna på hyllan. Matcherna hittar ni här!