Är du ett fotbollsfan? Då ska du minst en gång i livet har besökt en match med FC Barcelona! FC Barcelona har miljontals fans över hela världen, klubbens popularitet har bokstavligen inga gränser. För att visa er och övertyga er om att en fotbollsresa till Barcelona är så bra, ger vi er här tre anledningar varför ni måste uppleva detta…

En av de mäktigaste fotbollsarenorna i världen
Camp Nou är för många den häftigaste och mest imponerande arenorna i världen. Camp Nou rymmer nästan 100.000 (!) fans och är en av de största fotbollsarenorna i Europa. Under de kommande åren, kommer FC Barcelona renovera Camp Nou göra den till en ännu mer toppmodern arena. Detta bygge ska stå klart någon gång säsong 2020-2021. Så du har ett par år kvar att uppleva Camp Nou i ”original”. Vänta inte för länge!
Tips: En stadiontur på Camp Nou bör inte missas när man reser på en fotbollsresa till FC Barcelona. Museet är imponerande och mycket prisvärt.
1
Perfekt fotbollsresa för hela familjen
Atmosfären kring en match av FC Barcelona är väldigt vänlig. Denna atmosfär gör att besöka Camp Nou gör att det är mycket barnvänligt att se en match här. Supportrarna är bara här för att se fantastisk fotboll, dricka en öl och heja fram still älskade ”Barca”. Barcelona är också en fantastisk stad att uppleva utanför fotbollen. Här finns allt du söker inom mat, dryck, shopping, kultur och sevärdheter! Med Barcelonas smidiga tunnelbanesystem tar ni er dessutom enkelt och snabbt runt i staden.

”MSN”
Med ”MSN” menar vi Messi, Suarez, Neymar, tre av världens absolut bästa fotbollsspelare. Frågan är om något lag någonsin haft en bättre anfallstrio? Med dessa tre i anfallet betyder det ofta en sak, MÅL och det många. Förra året gjorde de tillsammans 130 mål tillsammans, vilket är helt otroligt! Lionel Messi är dessutom många gånger korad till världens bästa spelare och många anser honom som den bästa genom tiderna. Man måste uppleva Messi live minst en gång i sitt liv!

MSN
Boka er fotbollsresa till Barcelona med oss genom att klicka här